Advies & Support

Mocht u advies nodig hebben bij de aanschaf van uw waterbed, watermatras of problemen met uw huidige bed of matras.

MA - VRIJ : 08:00 tot 22:00 uur

ZA -ZO : 09:00 tot 17:00 uur

Ingeval u de voicemail krijgt spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in en u zult z.s.m. worden teruggebeld.

Aqua-Move | Advies telefoon. www.aqua-move.nl
Aqua-Move Logo. www.aqua-move.nl, Aqua-Move, Egmond aan den Hoef

Aqua-Move levert de voordelige programma's van Lunalife en Aqua-Sence en de kwaliteits programma's van Poseidon en Stretch-Top, of u nu voor een vervang watermatras, een hele nieuwe softside waterbed of boxspring waterbed kiest.

De watermatrassen van het merk Stretch-Top worden van het 4D-vinyl gemaakt en onderscheiden zich daardoor in menig opzicht van wat er zoal in den lande wordt aangeboden.

Indien u zichzelf rekent tot een kwaliteits-koper en hecht aan een bepaalde prijs-kwaliteitsverhouding dan heeft het zeker zin kennis te nemen van alle inhoudelijke informatie die wij voor u op een rijtje hebben gezet.

Daar de Stretch-Top matrassen maatwerk zijn staan er geen prijzen vermeld. U zult begrijpen dat deze in het hogere segment zitten én gezien de vele mogelijkheden het geen zin heeft appels met peren te vergelijken. Als prijsindicatie geldt dat deze enigszins vergelijkbaar zijn met die van het merk Poseidon.

Slaapt u al op een Stretch-Top matras en bent u toe aan vervanging dan is het natuurlijk mogelijk telefonisch de vervanging door eenzelfde matras te bespreken.

 

Watermatrassen á la Carte !

Met het merk "Stretch-Top" kunnen wij maatwerk in alle opzichten leveren en zijn we niet meer gebonden aan standaard maten of standaard stabilisaties zowel in hardside als in de softside uitvoering.

De matrassen worden bij T.T.I. in Bree in België geproduceerd. Dit betekent uitstekende overleg mogelijkheden en back up van de kant van de fabriek en de wetenschap dat levertijden tot een absoluut minimum kunnen worden beperkt.

De zegetocht van het waterbed in Europa begon met het Nederlandse waterbedmerk Poseidon.

Nog steeds is dit een van de leidende merken, zowel wat betreft het slaapcomfort als ook het uiterlijk van de waterbedden. De matrassen van Poseidon zijn tegenwoordig vervaardigd van geprofileerd vinyl, wat het slaapcomfort verhoogt omdat op deze wijze het oppervlak van het bed gemakkelijker met u meebeweegt.
De Hydraulic modellen zijn de top in de Poseidon range. Deze zwaar gestabiliseerde matrassen hebben een interieur dat niet alleen bestaat uit lamellen, maar uit compartimenten (kamers) waarin het water als het ware is ingesloten. Het vloeit via strategisch geplaatste openingen de kamers in en uit. Zeer comfortverhogend omdat het bed optimaal meebeweegt maar als het ware vertraagd reageert.

 

De matrassen van Lunalife zijn uitermate geschikt om de plaats in te nemen van verouderde matrassen van elk denkbaar merk waterbedden. U kunt uw bed van Aqualinia, Baltimore, Cascade, Halcyon, Ozo of Poseidon een tweede leven geven door de matras(sen) te vervangen door die van Lunalife. Lunalife matrassen zijn voordelig, in alle mogelijke maten en stabilisaties leverbaar en ze passen altijd. Zie anders onze matrasvergelijker voor het maken van de juiste keuze. Lunalife matrassen zijn oerdegelijk, mede omdat de hoeken versterkt zijn. Het binnenwerk van deze matrassen is standaard afgedekt met een sterk nylon gaasdoek dat de lamellen beschermt en op hun plaats houdt.

Als bewijs van de duurzaamheid van de Lunalife matrassen geeft de fabrikant een garantie van 5 jaar. Merkwaterbed.nl laat de Lunalife matrassen rechtstreeks vanuit de fabrikant bij u aan huis bezorgen, mede daarom kunnen we zo voordelig zijn. Tegen een aantrekkelijke meerprijs kunt u uw watermatras(sen) vakkundig laten installeren en zelfs vullen door onze eigen servicedienst. Dat is veilig en comfortabel omdat uw bed dan meteen in gebruik kan worden genomen.

Aqua-Move waterbedden

Prins Bernhardlaan 44

1934 ES Egmond aan den Hoef

Tel : +31 (0)6 215 750 98

Email : info@aqua-move.nl

Prins Bernhardlaan 44, 1934 ES Egmond aan den Hoef  |  Tel : 06 215 75 098  |  Email : info@aqua-move.nl

Aqua-Move | McAfee Secure internet security
Aqua-Move | betalingsmogelijkheden, iDEAL, PayPal, Mastercard, Visacard, Maestro

Alle prijzen zijn incl. 21 % BTW (exclusief verzendkosten). | © Copyright 2013 - 2017, Aqua-Move, Egmond aan den Hoef.

 

website by EMMA Productions, Alkmaar